Tuesday, October 6, 2015

Selamat Ulangtahun LadyGagah

26 September, Selamat Ulangtahun Kelahiran Sayanggg. *Tepukbahu sendiri.
Hoii meningkat satu angka lagi. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Hitam. Putih. Merah. Belon. Bunga.Fav color, fav thing seorang perempuan kememe yang ajet ajet gagah.
Mereka. Nyawa seorang Wan Nurul Atiqah. Yes I totally hate bila dibandingkan dengan anak orang lain (hat tu dah kawin la, hat tu belajaq obersea, hat sana dah ada anak,hat situ gajimahai) but to let you know mamaAbah, along sedaya upaya berusaha untuk membahagiakan family kita.Different people with different fate, just Trust Allah Plan's. Cuma bab along travel tak henti henti tu maapla, diluar kawalan diri. Hahaha.
Acik Dan Adik. Girls who i love the most. The most annoying and naughty sister. Ketegaq, nakai tapi ada suweetnyaa and semoga Allah sentiasa jaga hubungan kami adik beradik sampai ke akhir hayat.
Sweetheart, since 2002 and counting. Qah sayang korang LillahiTaala. Terima kasih kerana selalu ada. Terima kasih untuk ucapan cintakasihsayang korang buat Qah. Qah really appreciate it. Moga Allah jaga hubungan kita dan sahabat sampai bila bila ok. *it so sad sebab yasmie takdak dalam gambaq ni. * Takpa Yasmie takda time ni, time lain kami celebrate. Taraaaaa
Since 26 September tu the most fav girl and boy takdak makanya terarrangelah next proper celebration kononnya. Anyonyoo in love sangat dengan tempat ni. Chantekkan??
If someone ask me who is your best person, I will simply say " Someone who will never avoid me because of someone else". So untuk celebration kedua ni maka completelah manusia manusia yang appreciate me just the way am i. Thanks babes
Seadorable Qah dengan tempat ni,sayang lagi Qah kat orang sebelah ni. DikMie, antara manusia yang Qah harap sentiasa ada sampai akhir hayat Qah. Thanks Girlfriend.! I heart you.
Nothing compares to the stomach ache you gets from laughing with your best friend. And we can communicate just with face expressions.


To state all the wishes here mungkin entri ini akan jadi panjang berjela. So Qah hanya pick randomly. Untuk yang wish dan mendoakan Qah, terima kasih. Hanya Allah mampu membalasnya. 
SPECIAL "THANK YOU" DEDICATION: 

Seriously unexpected bila mana ada orang tu tetiba suruh ambilkan kasut kat bonet belakang dan tanpa pikir apa keluar kereta teruih bukak bonet dan  bila bukak bonet ja penuh belon happy birthday dan love balloon. Selongkar selongkar belon ada hadiah tersembunyi lagi. Ok surprise encek berjaya. Thanks. You make my day.


All you need is love and lots of Ice Cream. Hahaha, punya gigih habiskan makan lelaju lelaju fefelinggg ada sebentuk cincin terlekat dalam tu kan. Kalau sebelum ni si DongWook selalu stress nak bawak si Qah makan mana, but this time definitely success. Happy Birthday Princess :)
Kita Maluulaaa sebab selalunya Qah yang suka buat surprise. Tunggu punya tunggu orang tu settle jumpa kawan kononnya tetiba ada orang hulur bunga, belon dan kek ditengah orang kat dalam KLCC tu mulalah peratusan malu meningkat. Blushingg muka lelaju ajak depa p Taman KLCC sebab kat situ tak ramai orang. Thankss darlinggs.
Mereka adalah "adik/.kakak" yang Tuhan anugerahkan pada Qah. Yang sentiasa ada sukadanduka Qah. Yang sentiasa percaya dengan diri Qah dan memberi sokongan padu dibelakang. Hanya Allah yang tahu sayangnya Qah pada depa.

Next token of appreciation untuk *drumroll

Untuk twin kesayangan Ida & Iena. Terima kasih sebab luangkan masa celebrate besday Qah dalam memasing busy ni. Untuk movie treat (Movie The Intern *Qah recommended korang untuk tengok) Untuk Kek dan Bangsu superb sedap. Terima kasih Dal.Komm Klcc yang pasang lagu birthday non stop sepanjang kami dalam tu. Terima kasih jugak hadiahkan bunga daisi dan handbag. Allahuakbar, Qah really appreciate it.

Tak lupa juga untuk Isha yang gigih tunggu depan umah Qah dalam gelap pulak semata nak bagi ini.
BaskinRabbin ice cream cake dari opismate tersayangg. 

Birthdayy kan sebulan, will be update. Hhahaha.

Alhamdulillah.